Hvordan kan jeg bruke CVapp.no gratis?

CVapp.no har noen ulike verktøy du kan bruke helt gratis uten å fylle inn noe kortinformasjon. 

Med gratisplanen kan du:

  • Opprette en flott CV fra bunnen av med CV-verktøyet vårt som gir deg en gjennomgang av prosessen.
  • Skriv et følgebrev på et blunk med våre profesjonelle verktøy, forhåndsgenererte setninger og tips, og last ned filen gratis i TXT-format.
  • Laste ned CV-en din og følgebrevet ditt som TXT-fil som du kan kopiere og lime inn, og designe på egenhånd.
  • Dele lenker til CV-en din
  • Søke i og benytte deg av vårt bibliotek av CV-eksempler. Vårt omfattende bibliotek av EKTE CV-er er en fantastisk plass å starte for inspirasjon.
  • Søke etter jobber på hele nettet, alt fra samme side.
  • Logge inn for å redigere/få tilgang til CV-en din eller følgebrevet når som helst.

For å lage flere versjoner av din CV eller laste ned en PDF av CV-en / følgebrevet med et premium designtema, må du oppgradere til prøveperioden for 2,95$. 

Prøveperioden gir deg gratis tilgang til premium-funksjoner i 7 dager og fornyes automatisk til et månedlig abonnement. Du kan kansellere abonnementet når som helst fra Konto-menyen øverst i høyre hjørne av applikasjonen.

Hvordan dele koblinger til din CV gratis

Bruk CVapp.no helt gratis OG benytt deg av våre premium designtema ved å dele koblinger til din CV. En nettlenke til din CV er en rask og enkel måte å dele din CV med potensielle arbeidsgivere eller folk i ditt nettverk, via e-post, melding eller tekst. Lær mer om å dele koblinger til din CV her.

Hvordan laste ned en TXT-fil gratis

Når du har laget en CV på CVapp.no og vil laste den ned gratis, kan du laste ned en TXT-fil.  En TXT-fil er akkurat det den høres ut som. Det er kun selve teksten av CV-en din, uten noe form for design. Når du har lastet ned TXT-filen, kan du åpne den på din datamaskin, velge teksten, kopiere den og lime den inn i et tekstbehandlingsprogram som Word eller Google Docs. Derfra kan du justere formatet og stilen på egenhånd, men du vil ha grunnlaget for en fantastisk CV. Du kan også laste ned TXT-filen av følgebrevet ditt gratis. Dette er en enkel og rask måte å lage et følgebrev av høy kvalitet ved hjelp av våre forhåndsgenererte setninger, samtidig som du kan lagre teksten på enheten din. I tillegg tilbyr vi 18 profesjonelt designede og veltestede følgebrevmaler som du kan matche med CV-en din og laste ned i forskjellige filformater, inkludert PDF.

For å laste ned en TXT-fil av CV-en din eller følgebrevet ditt, må du logge inn på CVapp.no og besøke dashbordet ditt. Trykk på lenken under hovedmenyen for hver CV eller hvert følgebrev for å laste ned TXT-filen. Se skjermbildet nedenfor.

Du kan alltid logge inn på CVapp.no for å få tilgang til og redigere din CV i fremtiden. I stedet for å kaste bort tid på å lete etter filene på din datamaskin eller starte CV-en fra bunnen av i løpet av årene, kan du alltid bruke CVapp.no gratis til å holde din CV oppdatert, selv om du nedgraderer fra en premium-plan.

I tillegg til gratisfunksjonene som er beskrevet her, kan du også benytte deg av våre gratis ressurser som er utformet for å hjelpe deg å lage en fantastisk CV og bli ansatt raskt:

  • CV-eksempler– et bibliotek med flere titalls CV-eksempler, delt inn etter bransje.
  • Følgebreveksempler – et bibliotek med gratis følgebreveksempler som du kan lære fra.
  • Blogg - de siste innen CV-tips, karrieretips, gratis maler og mer.

Gi oss beskjed hvis du har noen spørsmål eller tilbakemelding om gratis bruk av CVapp.no.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss