Hvordan kan jeg bruke cvapp.no gratis?

Cvapp.no har noen ulike verktøy du kan bruke helt gratis uten å fylle inn noe kortinformasjon.

Med gratisplanen kan du:

• Bruke CV-verktøyet vårt til å lage en fantastisk CV fra bunnen av. Du har muligheten til å laste ned CV-en din som en PDF-fil med Vancouver-malen vår eller som en tekstfil (TXT).
  • Skriv et følgebrev på null komma niks med våre profesjonelle verktøy, forhåndsgenererte setninger og tips, og last det ned gratis i Vancouver-malen vår eller i TXT-format.
  • Laste ned CV-en din og følgebrevet ditt som TXT-fil som du kan kopiere og lime inn, og designe på egenhånd.
  • Del lenker til CV-en din på nettet.
  • Bla gjennom og se vårt bibliotek med CV-eksempler. Vår omfattende samling av EKTE CV-er er et godt utgangspunkt for inspirasjon.
  • Søk etter ledige stillinger på nettet på ett og samme sted ved hjelp av vårt gratis jobbsøkingsverktøy drevet av Career.io (du finner det i cvapp.no-dashbordet ditt under «Tjenester»).
  • Logg inn for å redigere/åpne CV- eller følgebrevdokumentet ditt når som helst.

For 2,95 euro kan du oppgradere til en prøveversjon av en premiumkonto for å opprette flere CV-er og følgebrev og laste dem ned i en av våre ekspertdesignede maler. I løpet av prøveperioden får du også tilgang til alle premiumfunksjonene våre i 7 dager.

Etter 7 dager fornyes prøveabonnementet automatisk til et månedlig abonnement. Du kan når som helst si opp kontoen via «Konto»-menyen øverst til høyre i appen. Det kan påløpe visse kostnader for de dagene du har kunnet bruke tjenestene og produktene våre. Finn ut mer om våre prisplaner eller hvordan du kan si opp eller nedgradere kontoen din når som helst.

Hvordan dele koblinger til din CV gratis

Bruk CVapp.no helt gratis OG benytt deg av våre premium designtema ved å dele koblinger til din CV. En nettlenke til din CV er en rask og enkel måte å dele din CV med potensielle arbeidsgivere eller folk i ditt nettverk, via e-post, melding eller tekst. Lær mer om å dele koblinger til din CV her.

Hvordan laste ned en TXT-fil gratis

Når du har laget en CV på CVapp.no og vil laste den ned gratis, kan du laste ned en TXT-fil.  En TXT-fil er akkurat det den høres ut som. Det er kun selve teksten av CV-en din, uten noe form for design. Når du har lastet ned TXT-filen, kan du åpne den på din datamaskin, velge teksten, kopiere den og lime den inn i et tekstbehandlingsprogram som Word eller Google Docs. Derfra kan du justere formatet og stilen på egenhånd, men du vil ha grunnlaget for en fantastisk CV. Du kan også laste ned TXT-filen av følgebrevet ditt gratis. Dette er en enkel og rask måte å lage et følgebrev av høy kvalitet ved hjelp av våre forhåndsgenererte setninger, samtidig som du kan lagre teksten på enheten din. I tillegg tilbyr vi 18 profesjonelt designede og veltestede følgebrevmaler som du kan matche med CV-en din og laste ned i forskjellige filformater, inkludert PDF.

For å laste ned en TXT-fil av CV-en din eller følgebrevet ditt, må du logge inn på CVapp.no og besøke dashbordet ditt. Trykk på lenken under hovedmenyen for hver CV eller hvert følgebrev for å laste ned TXT-filen. Se skjermbildet nedenfor.

Du kan alltid logge inn på CVapp.no for å få tilgang til og redigere din CV i fremtiden. I stedet for å kaste bort tid på å lete etter filene på din datamaskin eller starte CV-en fra bunnen av i løpet av årene, kan du alltid bruke CVapp.no gratis til å holde din CV oppdatert, selv om du nedgraderer fra en premium-plan.

I tillegg til gratisfunksjonene som er beskrevet her, kan du også benytte deg av våre gratis ressurser som er utformet for å hjelpe deg å lage en fantastisk CV og bli ansatt raskt:

• CV-eksempler– et bibliotek med flere titalls CV-eksempler, delt inn etter bransje.
  • Følgebreveksempler – et bibliotek med gratis følgebreveksempler som du kan lære fra.
  • Blogg - de siste innen CV-tips, karrieretips, gratis maler og mer.

Gi oss beskjed hvis du har noen spørsmål eller tilbakemelding om gratis bruk av CVapp.no.

Vi prøver å tilby de beste prisplanene til kundene våre basert på personlige preferanser og en rekke faktorer. Som et resultat av dette kan Resume.ios prisplaner variere basert på sted eller være forskjellige fra tidligere prisplaner.