Hvordan kan jeg bruke CVapp.no gratis?

CVapp.no har noen ulike verktøy du kan bruke helt gratis uten å fylle inn noe kortinformasjon. 

Med gratisplanen kan du:

  • Opprette en flott CV fra bunnen av med CV-verktøyet vårt som gir deg en gjennomgang av prosessen.
  • Opprette et like flott følgebrev med en av de brukervennlige malene våre, for å matche CV-en din og laste det ned gratis som en PDF-fil.
  • Laste ned CV-en din og følgebrevet ditt som TXT-fil som du kan kopiere og lime inn, og designe på egenhånd.
  • Dele lenker til CV-en din
  • Søke i og benytte deg av vårt bibliotek av CV-eksempler. Vårt omfattende bibliotek av EKTE CV-er er en fantastisk plass å starte for inspirasjon.
  • Søke etter jobber på hele nettet, alt fra samme side.
  • Logge inn for å redigere/få tilgang til CV-en din eller følgebrevet når som helst.

For å lage flere versjoner av din CV eller laste ned en PDF av CV-en / følgebrevet med et premium designtema, må du oppgradere til prøveperioden for 2,95$. 

Prøveperioden gir deg gratis tilgang til premium-funksjoner i 7 dager og fornyes automatisk til et månedlig abonnement. Du kan kansellere abonnementet når som helst fra Konto-menyen øverst i høyre hjørne av applikasjonen.

Hvordan dele koblinger til din CV gratis

Bruk CVapp.no helt gratis OG benytt deg av våre premium designtema ved å dele koblinger til din CV. En nettlenke til din CV er en rask og enkel måte å dele din CV med potensielle arbeidsgivere eller folk i ditt nettverk, via e-post, melding eller tekst. Lær mer om å dele koblinger til din CV her.

Hvordan laste ned en TXT-fil gratis

Når du har laget en CV på CVapp.no og vil laste den ned gratis, kan du laste ned en TXT-fil.  En TXT-fil er akkurat det den høres ut som. Det er kun selve teksten av CV-en din, uten noe form for design. Når du har lastet ned TXT-filen, kan du åpne den på din datamaskin, velge teksten, kopiere den og lime den inn i et tekstbehandlingsprogram som Word eller Google Docs. Derfra kan du justere formatet og stilen på egenhånd, men du vil ha grunnlaget for en fantastisk CV. Du kan også laste ned en PDF- eller TXT-fil av følgebrevet ditt gratis. Vi tilbyr nå 18 moderne og stilige følgebrevmaler som du kan matche med CV-malen din i ett og samme dokument.

Du kan også laste ned en PDF- eller TXT-fil av følgebrevet gratis. Vi tilbyr nå 18 ferske og innovative følgebrevmaler som du kan matche med din CV-mal, noe som resulterer i en kraftig kombinasjon.

For å laste ned en TXT-fil av CV-en din eller følgebrevet ditt, må du logge inn på CVapp.no og besøke dashbordet ditt. Trykk på lenken under hovedmenyen for hver CV eller hvert følgebrev for å laste ned TXT-filen. Se skjermbildet nedenfor.

Du kan alltid logge inn på CVapp.no for å få tilgang til og redigere din CV i fremtiden. I stedet for å kaste bort tid på å lete etter filene på din datamaskin eller starte CV-en fra bunnen av i løpet av årene, kan du alltid bruke CVapp.no gratis til å holde din CV oppdatert, selv om du nedgraderer fra en premium-plan.

I tillegg til gratisfunksjonene som er beskrevet her, kan du også benytte deg av våre gratis ressurser som er utformet for å hjelpe deg å lage en fantastisk CV og bli ansatt raskt:

  • CV-eksempler– et bibliotek med flere titalls CV-eksempler, delt inn etter bransje.
  • Følgebreveksempler – et bibliotek med gratis følgebreveksempler som du kan lære fra.
  • Blogg - de siste innen CV-tips, karrieretips, gratis maler og mer.

Gi oss beskjed hvis du har noen spørsmål eller tilbakemelding om gratis bruk av CVapp.no.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss