Tilbyr dere en “pengene tilbake”-garanti?

Ja! Vi tilbyr en god gammeldags “pengene tilbake” -garanti innen de første syv dagene av prøvetiden, uten spørsmål. Hvis du kjøper en prøveperiode og innen syv dager oppdager at du ikke fikk valuta for pengene, gir vi deg pengene tilbake.

Vi jobber hardt voor å gi deg et kvalitetsprodukt og tilby god hjelp. Vi forsøker også å holde prisene lave slik at all har råd til å søke på jobber med en CV som skiller seg ut. Hvis du ikke er fornøyd, ta kontakt og gi oss beskjed.

Din tilbakemelding betyr alt voor oss! 🌎 Vi anbefaler ä besøke  Trustpilot voor å se våre utmerkede vurderinger og anmeldelser.