Hvordan nedgraderer, avslutter eller sletter jeg min konto?

Du kan avslutte et CVapp.no-abonnement rett fra nettsiden vår – uten å logge inn på applikasjonen. For å gjøre dette, må du besøke vår "Kontakt oss"-side og klikke på "Avslutte abonnement" fra menyen.

Her vil du se et alternativ for å søke etter din konto ved hjelp av din e-postadresse. Hvis vi finner kontoen din, kan du klikke på knappen "Avslutte abonnement".Når du klikker på knappen, sender vi deg en bekreftelse per e-post. Du må bekrefte at du vil avslutte abonnementet ved å følge trinnene som står i e-posten. Hvis du ikke mottar en e-post innen noen få minutter, kan du sjekke spam-fanen eller søke etter "CVapp.no" i din innboks.

Hvis e-postadressen din ikke finnes i vårt system, kan du prøve å søke etter en annen e-postadresse du kan ha brukt. Hvis dette fortsatt ikke virker eller du ikke mottar en bekreftelse per e-post, kan du prøve følgende trinn for å avslutte abonnementet fra selve applikasjonen eller kontakte vår kundeservice for hjelp.

Hvordan avslutter eller nedgraderer jeg kontoen min fra applikasjonen?

Du kan også nedgradere eller avslutte kontoen din når som helst fra applikasjonen. Når du har logget inn og ønsker å nedgradere, klikker du på rullegardinmenyen øverst i høyre hjørne og velger Kontoinnstillinger. Vær oppmerksom på at når du sletter kontoen din, slettes også all din informasjon permanent. Se skjermbildet nedenfor.

Når du har avbrutt abonnementet, må du bekrefte kanselleringen i neste trinn. Se skjermbildet nedenfor.

Hva skjer etter at jeg nedgraderer min konto?

Når du bekrefter kanselleringen vil du ha premium-tilgang i 30 dager fra din siste månedlige betaling eller syv dager fra din siste prøvebetaling. Når ditt premium-abonnementet utløper, nedgraderes din konto helt gratis.

Du kan alltid logge deg inn igjen på CVapp.no, redigere eller få tilgang til din CV, bruke alle våre gratisfunksjoner som CV-deling og jobbsøk, i tillegg til å oppgradere igjen når som helst i fremtiden.

Hvordan sletter jeg min konto for godt?

Hvis du ønsker å slette din konto for godt, blar du til bunnen av Kontoinnstillinger-siden og klikker Slett konto. Se skjermbildet nedenfor.

Slettingen av din Resume-io-konto er permanent. Når en konto er slettet, kan ikke vår kundestøtte hente din CV- eller følgebrevopplysninger.