Hvordan laster jeg opp eller redigerer jeg mitt bilde til CV-en?

De fleste designmalene på CVapp.no har et alternativ for å laste opp eller nettopp utelate et profilbilde.

Hvordan legge til et bilde i din CV

For å legge til et bilde i din CV, må du logge inn på din konto og klikke deg inn for å redigere din CV. Deretter må du klikke på den første seksjonen som heter Personlige opplysninger.

I seksjonen for personlige opplysninger, vil du se muligheten til å laste opp et bilde. For å legge til et bilde i din CV, må du logge inn på din konto og klikke deg inn for å redigere din CV. Deretter må du klikke på den første seksjonen som heter Personlige opplysninger.

I seksjonen for personlige opplysninger, vil du se muligheten til å laste opp et bilde. Denne nye funksjonen lar deg tilpasse profilbildet ditt for hver CV du lager, på en enkel og grei måte. Vi er også glade og stolte for å kunne tilby et nytt verktøy som fjerner bakgrunnen fra bilder, slik at du kan endre hvilket som helst bilde av deg til et profesjonelt profilbilde i CV-en din! 

Se skjermbildet nedenfor.

Det ideelle bildet å bruke som profilbilde har et firkantet format og minst 600 x 600 piksler. Du har også en rekke alternativer for å justere ditt bilde når det er lastet opp. Se skjermbildet nedenfor. 

Slik redigerer du profilbildet i CV-en din

Når du har lastet opp bildet til en CV for første gang, vil det være tilgjengelig på tvers av plattformer og ulike versjoner av din CV. Du kan tilpasse bildet, samt endre og fjerne bakgrunnen. Du kan slette bildet fra CV-verktøyet eller laste opp et nytt bilde når som helst.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss