Hvordan lager jeg et følgebrev?

Du kan bruke CVapp.no til å lage et følgebrev på en enkel og rask måte takket være skrivehjelpemidlene våre. Du kan også dele en lenke til følgebrevet med et enkelt klikk. Hver CV-mal har en tilsvarende følgebrevsmal som du kan sende sammen med CV-en din. Du vil ha tilgang til mangfoldige følgebrevmaler der du kan velge fargebruk og laste ned dokumentet som PDF-fil. Du kan også slå sammen følgebrevet og CV-en til ett enkelt dokument, og dermed gjøre det enklere for alle å holde all informasjon om deg samlet. Denne nye funksjonen finner du i rullegardinmenyen under "Mer" til høyre på forhåndsvisningen av CV-en din eller følgebrevet ditt. Der kan du enkelt velge hvilke to dokumenter du ønsker å slå sammen – og så var det gjort! Se skjermbildet nedenfor.

Hvordan lage et følgebrev på CVapp.no

Trinn 1: Logg inn på CVapp.no og klikk på fanen på hovedmenyen, ved siden av CV-er, hvor det står Følgebrev.

Trinn 2: Velg “Lag nytt” for å lage et nytt følgebrev og åpne redigeringsprogrammet. Se skjermbildet nedenfor.

Trinn 3: Skriv inn dine detaljer. Hvert følgebrev har 3 avsnitt:

• Mottakerdetaljer er der du legger til de spesifikke bedriftsopplysningene for hvert følgebrev.
  • Personlige detaljer er der du legger til dine personlige opplysninger. Vi hjelper deg å komme i gang med noen av detaljene fra din CV.
  • Brevinnhold er der du skriver meldingen i ditt følgebrev.

Trinn 4: Velg følgebrevmalen du liker best (eller en som matcher med CV-en din). Du kan også laste ned følgebrevet ditt i forskjellige filformater:

Andre tips for følgebrev

Nedenfor finner du noen flere tips og ressurser for å skrive gode følgebrev.

Hvordan endre navn og språk på følgebrevet ditt

Navnet på følgebrevet ditt blir navnet på firmaet eller organisasjonen du søker til. Hvis du ikke legger til posisjon eller bedriftsnavn, vil vi som standard gi dine følgebrev tittelen Untitled. Å gi dine følgebrev gode navn vil hjelpe deg å holde dashbordet organisert.

Du kan også endre språk for følgebrevet ved å klikke på flaggikonet nedenfor navnet til følgebrevet og velge språket du ønsker å bruke.

Hvordan slette et følgebrev

Du kan slette et følgebrev ved å gå til dashbordet for følgebrev og klikke Slett. Når du sletter et følgebrev er det permanent. Slettede følgebrev kan ikke gjenopprettes av vårt team. Se skjermbildet nedenfor.

Hvor du kan finne hjelp til å skrive følgebrev

For flere tips om hvordan du skriver et godt følgebrev, besøk vår blogg. Vi legger stadig ut nye tips om å skrive CV-er, følgebrev, karriereveiledning, og mer.

Eksempler på følgebrev som vil begeistre deg + GRATIS nedlasting.