Hvordan forhåndsviser jeg min CV?

Når du begynner å legge til innhold i din CV, kan du forhåndsvise din CV i malen når som helst på høyre side. Endringene dine gjenspeiles i forhåndsvisningen i sanntid.

Hvis du vil ha en større forhåndsvisning. kan du også klikke hvor som helst på forhåndsvisningen for en større forhåndsvisning av dokumentet. Se skjermbildet nedenfor.

Ikke glem å sjekke alle CV-malene våre her! Hvis du ikke er fornøyd med CV-en din, kan du endre den med kun ett klikk og prøve en helt ny mal.