Hvordan søker jeg etter og på jobber på CVapp.no?

I stedet for å jakte på jobbmuligheter fra andre nettsider, kan du spare tid ved å søke både på Indeed og ZipRecruiter samtidig på CVapp.no.

For å søke på jobber må du gå til “Jobbsøk” på toppmenyen i applikasjonen eller besøke denne lenken. Se skjermbildet nedenfor.

Herfra kan du legge inn søkekriterier som jobbtittel, plassering, lønn, publiseringsdato og til og med filtrere mellom oppføringer på Indeed eller ZipRecruiter. Hvis du bruker jobbsøk i applikasjonen, vil du legge merke til at vi tar noen av kriteriene bort fra søket ved å fylle ut noe av denne informasjonen automatisk for deg.

Ikke glem å bruke den nye Chrome-utvidelsen vår for jobbsporingsverktøyet vårt!

Nå er det enkelt og greit å samle jobbmuligheter og ledige stillinger du kommer over på nettet, og lagre dem øverst til høyre i nettleseren din!

Det er veldig enkelt: