Hvordan fungerer faktureringen?

Cvapp.no har flere forskjellige faktureringsalternativer for våre premium-abonnementer. Lær mer om hvordan du kan bruke cvapp.no gratis.

Prøveabonnement på premium og månedlig fakturering

Begynn å bruke våre premium-funksjoner ved å oppgradere til en syv dagers prøveperiode for NOK 29. Prøveperioden gir deg tilgang til våre premium-funksjoner i hele syv dager. Hvis du bestemmer deg for å avslutte ditt månedlige abonnement innen disse syv dagene, vil du ikke bli fakturert for et månedlig abonnement.

Hvis prøveperioden fortsatt er aktiv etter syv dager og du ikke avbestiller, vil du automatisk bli registrert for et månedlig premium-abonnement og bli fakturert NOK 329 hver fjerde uke.

Betalingen vil vises på konto-/kortutskriften din som: RESUME.IO / RSME.CC

Halvårlig og årlig abonnement

Hvis du oppgraderer til et halvårlig eller årlig premium-abonnement, får du opptil 75 % rabatt og tilgang til premium-funksjoner gjennom hele medlemskapet. Etter seks eller tolv måneder, hvis du ikke fornyer abonnementet, vil kontoen din automatisk bli nedgradert til en gratis konto, så du trenger ikke å bekymre deg for å avslutte abonnementet. Du kan oppgradere når som helst.

Engangsbetaling

Avhengig av hvilket land du befinner deg i, tilbyr vi også engangsbetaling. Dette betyr at du kan laste ned din CV uten å inngå et løpende abonnement. En engangsbetaling blir ikke automatisk fornyet, så du trenger ikke å avslutte et abonnement eller avbryte en automatisk betaling.

Valutakonverteringer

Våre prøve- og premium-abonnementer er priset og fakturert i amerikanske dollar. Avhengig av hvor du befinner deg, kan det bety at kredittkortet ditt automatisk konverterer vår pris til et beløp i din lokale valuta. Vi har ingen kontroll over hvordan kredittkortselskaper konverterer valutaer eller trekker fra kontoer. Hvis du har spørsmål om pris eller valuta, kan du bare kontakte oss.

Hvordan endre faktureringsinnstillinger

Administrer faktureringsinnstillingene dine direkte fra applikasjonen på cvapp.no. Logg inn og klikk på Konto øverst til høyre. På første side kan du avslutte abonnementet ditt, slette kontoen din eller sjekke hvilken plan du har. Lær hvordan du avslutter abonnementet ditt.