Hvordan fungerer faktureringen?

CVapp.no har noen ulike faktureringsalternativer for våre premium-planer.  Lær mer om hvordan du bruker CVapp.no gratis.

Premium prøveabonement og månedlig fakturering

Start med å bruke våre premium-funksjoner ved å oppgradere til en syv-dagers prøveperiode for NOK 29. Prøveperioden gir deg tilgang til våre premium-funksjoner i hele syv dager. Hvis du bestemmer deg for å avslutte ditt månedlige abonnement i løpet av disse syv dagene, vil du ikke bli fakturert for en månedlig plan.

Hvis prøveperioden fremdeles er aktiv etter syv dager og du ikke avslutter, vil du bli automatisk innskrevet i et månedlig premium-abonnement og fakturert 24,95$ hver 30. dag.

Halvårlig- og årlig abonnement

Hvis du oppgraderer til et halvårlig eller årlig premium-abonnement, får du opptil 75 % rabatt og vil ha tilgang til premium-funksjoner gjennom hele ditt medlemskap. Etter seks eller tolv måneder, hvis du ikke fornyer din plan, blir kontoen automatisk nedgradert til en gratisplan, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kansellere abonnementet. Du kan oppgradere når som helst.

Engangsbetaling

Avhengig av opprinnelsesland tilbyr vi også engangsbetaling. Det vil si at du kan laste ned CV-en din uten å inngå et løpende abonnement. En engangsbetaling fornyes ikke automatisk, så du trenger altså ikke å si opp et abonnement eller kansellere en automatisk betaling.

Valutakonverteringer

Våre prøve- og premium-abonnementer er priset og faktureres i amerikanske dollar. Avhengig av hvor du befinner deg, kan dette bety at ditt kredittkort automatisk konverterer vår pris til en debet på din konto i lokal valuta. Vi kontrollerer ikke hvordan kredittkortselskaper konverterer valutaer eller debetkontoer. Hvis du har spørsmål om pris eller valuta, er det bare å ta kontakt med oss.

Hvordan endre faktureringsinnstillinger

Administrer dine faktureringsinnstillinger direkte fra applikasjonen i CVapp.no. Logg inn og klikk på Konto øverst i høyre hjørne. Førstesiden er hvor du kan avslutte ditt abonnement, slette din konto eller sjekke hvilken plan du er på. Lær hvordan du avslutter ditt abonnement..