Hvordan kan jeg tilpasse min CV?

Våre CV-maler er utformet for å tilpasse seg ditt innhold og se bra ut på tvers av alle våre design. Nedenfor er noen måter du kan tilpasse din CV på. 

Tilpasse oppsettet

Det er mange måter du kan tilpasse oppsettet av CV-en din på, inkludert:

  • Endre designmal/farge – Lær mer om hvordan du bytter mal og justerer fargene her. Bruk vårt brukervennlige verktøy for å velge farge slik at du skiller deg ut enda mer i mengden.
  • Bruk farger for å fremheve ferdighetsnivåene dine visuelt – Denne funksjonen finner du i sidemenyen under språkkunnskaper/ferdigheter.
  • Bruk symboler i de fleste malene våre – Valgfritt, men gir et ekstra personlig preg.
  • Redigere tittelen til avsnittene - Nå er det også mulig å endre titlene til de forskjellige avsnittene, og dermed skreddersy CV-en din enda mer etter dine ønsker og behov.
  • Legg til/fjern profilbilde – Enkelte maler er designet for å bruke et profilbilde, men du kan alltid fjerne det fra hvilken som helst mal. Du kan også redigere og fjerne bakgrunnen i bildene dine, for å sikre et profesjonelt profilbilde til CV-en din. Lær mer om å laste opp eller redigere profilbildet ditt her.
  • Endre oppsett* – Alle avsnittene under profilteksten i hovedkolonnen kan flyttes på. For å flytte et avsnitt klikker du på ikonet til venstre for avsnittet, som vist nedenfor. Deretter kan du dra avsnittet opp eller ned. Se skjermbildene nedenfor.

  • Endre språket – Lær mer om hvordan du endrer språket i CV-en din her.
  • Hopp over avsnitt– Utelat avsnitt eller felt fra CV-en din ved å la dem være tomme. Avsnittene du hopper over blir automatisk fjernet fra CV-en.
  • Legg til lenker – Legg til egendefinerte koblinger til din LinkedIn-profil, online portfolio, og lignende under avsnittet med personlige detaljer.

* For øyeblikket er det ikke mulig å endre oppsettet for personlige detaljer, profilteksten, hobbyer og interesser, eller ferdighetsavsnittet. Du kan for eksempel ikke flytte ferdighetsseksjonen fra høyre til venstre eller legge til en marg eller et sideskift. Vi håper å kunne tilby flere muligheter for å endre oppsettet i fremtiden.

Hvordan legge til et egendefinert avsnitt

En annen måte å tilpasse CV-en din på er med egendefinerte avsnitt. Du kan selv velge navnet til et egendefinert avsnitt. For å legge til et egendefinert avsnitt må du bla helt til ned i CV-verktøyet, til de ulike alternativene.

Skrift og skriftstørrelser

Du kan foreløpig ikke redigere skriften eller skriftstørrelsene i dine CV-er eller følgebrev. Vi håper å ha flere funksjoner tilgjengelig for skrift i fremtiden. I mellomtiden foreslår vi at du eksperimenterer med de ulike maldesignene som er tilgjengelige, da hver av disse bruker litt forskjellige skrifttemaer. 

Slik lager du en CV på kun én side

Den ideelle lengden på en CV er én side. For å oppnå dette, bør du ganske enkelt legge fokus på den viktigste og mest imponerende informasjonen i CV-en din, og se bort fra detaljer som ikke er gunstige. Husk at du ikke kan endre skriftstørrelsen for å forkorte lengden på CV-en.

Husk å skreddersy følgebrevet ditt også! Det har aldri vært enklere å opprette et imponerende følgebrev, og nå kan du matche det til CV-malen med bare et klikk. Vi anbefaler alltid å skreddersy følgebrev for jobben du søker på, for å øke sjansene for at du drar i land jobben. Ved å samle følgebrevene dine på dashbordet kan du enkelt oppnå en sammenhengende og organisert stil, og holde orden på søknadene dine attpåtil!

Du må heller ikke glemme at du kan slå sammen CV-en din og følgebrevet ditt til ett PDF-dokument! Slik blir det enklere enn noensinne å holde styr på søknadene dine. Du finner denne nye funksjonen i rullegardinmenyen under "Mer" til høyre på forhåndsvisningen av CV-en din eller følgebrevet ditt. Der kan du enkelt velge hvilke to dokumenter du ønsker å slå sammen, og så er du klar for å sende inn søknaden din!

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss