Kan jeg endre språket på CV-en min?

Du kan endre språket på CV-en din eller følgebrevet ditt når som helst. For øyeblikket støtter vi: English, Русский, Nederlands, Español, svenska, dansk, norsk, Deutsch, Français, Português, Italiano, Polski, čeština, Suomi, 中国人 og Hindi.

Det finnes to måter du kan endre språket på:

Alternativ #1: Registrere deg på en av våre lokale nettsider

Hvis du er her, fant du oss trolig gjennom CVapp.no. Vi har også et internasjonalt nettsted Resume.io ved siden av de seks lokale sidene i Nederland, Spania, Danmark, Sverige, Frankrikeog Norge. Du kan besøke våre lokale nettsider ved å gå nederst på en av sidene og klikke på det tilhørende flagget. Hvis du registrerer deg på en lokal side, vil CV-en din og din brukeropplevelse i applikasjonen være i det lokale språket.*

Se skjermbildet nedenfor.

Alternativ #2: Endre språket på CV-en eller følgebrevet

Du kan endre språket på CV-en din eller følgebrevet ditt ved å klikke på flagget øverst i redigeringsprogrammet og så velge språk. Se skjermbildet nedenfor.

Vi støtter for øyeblikket:

• Engelsk
  • Spansk
  • Tysk
  • Nederlands
  • Dansk
  • Svensk
  • Norsk
  • Russisk
  • Portugisisk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Polsk
  • 中国人
  • Hindi

Gi oss beskjed hvis det er et språk du vil at vi skal støtte. Vi kan til og med be deg om hjelp til en oversettelse! 🌎

* Hvis du allerede har registrert deg for en konto på CVapp.no og laget en CV, vil du legge merke til at om du prøver å registrere deg med den samme e-postadressen på et av våre lokale merker, blir du omdirigert tilbake til CVapp.no. Per nå kjører merkene dessverre på helt forskjellige systemer. Vi omdirigerer deg fordi vi ellers kanskje ikke kan finne versjonen av CV-en du tidligere opprettet. Du kan registrere deg med en ny e-postadresse eller kontakte vårt support-team hvis du trenger mer hjelp.