Hvordan kan jeg duplisere eller lage flere utgaver av CV-en min?

Du kan lage et ubegrenset antall CV-er og følgebrev med en premium-plan og én CV og ett følgebrev med gratisplanen, som du kan redigere når som helst.

Hvorfor det betyr noe

Å tilpasse hver CV og hvert følgebrev til den spesifikke jobben du søker på, øker sjansene dine for å bli ansatt. Denne oppmerksomheten på detaljer viser at du tok deg tid til å forstå stillingen du søker på, og gir deg muligheten til å nøye tilpasse innholdet i CV-en og følgebrevet etter stillingsbeskrivelsen. Få flere tips på bloggen vår her.

Å redigere og administrere versjoner av CV-en og følgebrevet i CVapp.no, er den raskeste og enkleste måten å gjøre dette på!

Hvordan duplisere en CV

Logg inn på CVapp.no og gå til ditt CV-dashbord. Der vil du se en liste over dine CV-er. Klikk på knappen hvor det står Dupliser. Se skjermbildet nedenfor.

Hvordan endre dokumentnavn på CV-ene og følgebrevene dine

Du må alltid endre dokumentnavnet på de forskjellige CV-ene og følgebrevene dine. Målet er å gi dem et navn som vil hjelpe deg å holde jobbsøkingen strukturert. Som regel gir brukerne våre navn til dokumentene etter jobben de er designet for å søke på. Du kan endre dokumentnavnet til CV-ene og følgebrevene dine fra dashbordet ved å klikke på navnet. Se skjermbildene nedenfor. 

Når du har duplisert og endret navnet på CV-en, kan du begynne å endre den nye versjonen uten at den gamle endrer seg. Du kan også laste opp et annet bilde og bruke en annen mal.

Sjekk denne artikkelen på bloggen vår for å lære hvordan du kan tilpasse CV-en din for hver søknad.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss