Hva kan jeg gjøre med et premium-abonnement?

En premium-konto gir deg full tilgang til alle premium-funksjonene på CVapp.no, inkludert full tilgang til vårt voksende utvalg av jobbvinnende CV- og følgebrevmaler, samt muligheten til å laste ned dokumentene som PDF- eller Docx-fil, med mer.I tillegg til våre prisbelønte CV-maler, tilbyr vi nå også 18 moderne og stilige følgebrevmaler. Nedenfor finner du en liste over de mest nyttige funksjonene som er tilgjengelig via en premium-konto:

Premium-funksjoner

• Ubegrenset antall CV-er og følgebrev
  • Alle premium-maler og farger
  • Ubegrenset antall nedlastinger i PDF-format

Vi er også stolte av å kunngjøre lanseringen av vår nye tilbudsfunksjon for alle plan. Denne funksjonen lar deg fremme karrieren din på en ny måte. Dra nytte av CV-ekspertanmeldelser, utdanningstjenester og til og med forretningsmessige fordeler. Bare gå til toppmenyen øverst på kontosiden din, så finner du alle tilbudene vi har under "Tilbud".

Ikke glem å bruke vår nye statistikkfunksjon som lar deg se CV-visningene dine på kort og lang sikt. Finn ut hvor lenge noen ser på CV-en din og fra hvilken by eller tettsted og land. Å kunne se hvor CV-seerne holder til, hjelper deg med å identifisere hvor arbeidsmulighetene dine er ekstra store. Spor endringer i CV-visningene dine for å måle interessen av seerne, slik at du kan tilpasse CV-en din om nødvendig. Sørg også for å bruke Chrome-utvidelsen for jobbsporingsverktøyet vårt! Nå kan du lagre jobbmuligheter og ledige stillinger når du kommer over dem, med ett enkelt klikk. Det er veldig enkelt:

• Installer utvidelsen i den offisielle Google Chrome-butikken (gratis)
  • Logg inn på kontoen din
  • Søk etter jobber på nettet
  • Lagre jobbannonser øverst til høyre i nettleseren din
  • De går rett til jobbsporingstavlen din. Ferdig!

Hvordan avslutter jeg mitt premium-abonnement?

Du kan avslutte ditt premium-abonnement når som helst ved å gå til Kontoinnstillinger øverst i høyre hjørne av applikasjonen.  Klikk her for å lære mer om nedgradering eller kansellering av ditt abonnement fra applikasjonen.

Hvis du nedgraderer til en gratisplan, kan du alltid logge inn på CVapp.no og få tilgang til og redigere CV-en din og følgebrevet ditt gratis, samt oppgradere til en premium-plan når som helst.