Kan jeg laste ned mine CV-er til Word eller PDF?

Når du er ferdig med CV-en og følgebrevet, finnes det flere måter du kan eksportere dokumentene på for å begynne på jobbsøkingen din. Du kan laste ned en PDF-, DOCX- eller TXT-fil av CV-en din direkte fra dashbordet eller fra CV-verktøyet. I tillegg til "Last ned PDF"-knappen, kan du se en "Mer"-rullegardinmeny samt alternativer for å laste ned dokumenter som DOCX- eller TXT-fil for våre Stockholm- og Sydney-maler. Vær oppmerksom på at når du laster ned en av disse malene som et Word-dokument, er fargen på sidekolonnen på andresiden annerledes enn på førstesiden, men fargene matcher når du skriver ut sidene. Du kan også få tilgang til "Del lenke"-funksjonen her. Vi er også glade for å kunne tilby muligheten til å eksportere "Dublin", som er en av de mest populære malene våre, i Docx-format (Word). Se skjermbildene nedenfor.

Hvis du bruker gratisplanen, kan du eksportere din CV til en TXT-fil eller dele koblinger til din CV. Se skjermbildene nedenfor.

Hvis du ikke vil oppgradere for et premium designtema, vil eksportering til TXT gjøre det mulig å kopiere og lime inn CV-en i et enkelt tekstbehandlingsprogram som Word eller Google Docs. I tillegg vil deling av en nettlenke tillate deg å ha CV-en i et premium designtema som er tilgjengelig på nett.

Eksportere til DOCX

Du kan også laste ned CV-en din som en DOCX-fil (Word) i de mest populære malene våre: Stockholm og Sydney. Sjekk forhåndsvisningen ovenfor for å se hvordan dokumentet vil se ut etter eksport. DOCX-filer tillater deg til å redigere stil, størrelser og farger i ditt eget tekstredigeringsprogram.

Når du klikker på knappen kommer det opp en enkel rullegardinmeny som gir deg flere muligheter til å laste ned CV-er på:

Hvorfor ser nedlastningen i DOCX-format annerledes ut enn den i PDF-format?

Du får alltid 3 format-alternativer for å laste ned en CV; enten som TXT (gratis), PDF eller DOCX. CV-en din vil alltid se lik ut – unntatt hvis du laster den ned som TXT.I de mest populære malene våre, Stockholm og Sydney, kan du laste ned dokumentet som DOCX. Alt du trenger å gjøre er å laste ned dokumentet for å begynne jobbsøkingen med en gang. Vær oppmerksom på at Sydney-malen har en farget sidekolonne som ser annerledes ut på andresiden i forhåndsvisningen, men matcher når dokumentet er lastet ned eller skrevet ut.Alle CV-malene våre er for øvrig profesjonelt testet, og følger til punkt og prikke "CV-reglene" som arbeidsgivere ser etter.