Hvordan deler jeg min CV?

Når du er ferdig med CV-en din, kan du bruke CVapp.no til å dele en lenke til CV-en din - helt gratis. Som standard er CV-ene privat og deles kun hvis du velger å bruke våre delingsfunksjoner. Du kan enkelt laste ned en PDF av følgebrevet ditt for å dele det med arbeidsgivere.Å dele en lenke er en praktisk og moderne måte å sende inn søknaden din på via e-post, sosiale medier eller til og med tekstmelding. Du kan bruke våre premium design gratis uten å oppgradere til en premium plan.

Mest praktisk er det å bruke vår egen funksjon for å slå sammen CV-en din og følgebrevet ditt i ett PDF-dokument. Slik unngår du rot, holder deg organisert og kan søke drømmejobben effektivt. Du finner denne nye funksjonen i rullegardinmenyen under "Mer" til høyre for forhåndsvisningen av CV-en din eller følgebrevet ditt. Der kan du enkelt velge hvilke to dokumenter du ønsker å slå sammen, og så er du klar til å sende inn søknaden din!

Hvordan dele en CV

Hver versjon av CV-en din får en egen unik URL som kan deles med andre.Hvis du har flere versjoner, har du ulike URL-er du kan dele.

For å dele en CV, åpner du CV-dashbordet og klikker på "Mer" i rullegardinmenyen for å komme til "Del en lenke"-funksjonen. I stedet for å klikke på "Mer" kan du også klikke på "..." nederst til høyre på siden for forhåndsvisning. Se skjermbildet nedenfor.

Der vil du se en side hvor du kan:

• Kopiere og lime inn nettadressen for å sende den via e-post, melding eller tekst, eller
  • Klikke på knappen for å dele på Facebook, Twitter og LinkedIn

Hvordan det fungerer

Deling på sosiale medierHvis du deler din CV på sosiale medier, legger vi til formatering i ditt innlegg for å sette deg i gang, men du kan alltid redigere alle deler av innlegget før du deler det.

StatistikkerVår nye statistikkfunksjon lar deg se CV-visningene dine. Finn ut hvor lenge noen ser på CV-en din og fra hvilken by eller tettsted og land. Å kunne se hvor seerne av CV-en din holder til, hjelper deg med å identifisere hvor arbeidsmulighetene dine er ekstra store. Spor endringer i CV-visningene dine for å måle interessen av seerne, slik at du kan tilpasse CV-en din om nødvendig.

Chrome-utvidelse for vår jobbsporingstavle

Pass på at du bruker vår fantastiske Chrome-utvidelse for jobbsporingstavlen vår. Den lar deg samle jobbmuligheter og ledige stillinger så snart du kommer over dem, ved å lagre dem øverst til høyre i nettleseren din.

Det er veldig enkelt:

• Installer utvidelsen i den offisielle Google Chrome-butikken (gratis)
  • Logg inn på kontoen din
  • Søk etter jobber på nettet
  • Lagre jobbannonser øverst til høyre i nettleseren din
  • De går rett til jobbsporingstavlen din. Ferdig!

RedigeringEnhver oppdatering eller redigering du gjør på din CV, vil umiddelbart bli synlig i CV-en på den offentlige nettsiden.

Slette og/eller å sette CV-en privatNår du har delt en URL er din CV ikke lenger privat. Teknisk sett, kan noen kopiere og dele den nettadressen i fremtiden.

Hvis du har delt en URL, men vil forsikre deg om at CV-en ikke lenger er tilgjengelig via nettadressen, er den beste måten å gjøre dette på å duplisere CV-en som ble delt og deretter slette den. På denne måten vil CV-en kobles med en URL som ikke har blitt delt.Når en CV er slettet, omdirigerer den gamle nettadressen til en 404-side.

Ikke glem følgebrevetDet er ikke bare enkelt å opprette en drømme-CV, du kan også opprette det perfekte følgebrevet på kun få minutter. Velg en av våre profesjonelt designede følgebrevmaler og løft søknaden din til nye høyder. Vi tilbyr 18 moderne og stilige følgebrevmaler som er spesielt designet til å matche og utfylle CV-en din. Du kan til og med slå sammen CV-en din og følgebrevet ditt til ett enkelt