Hvordan logger jeg inn på CVapp.no?

Når du begynner å bygge en CV på CVapp.no, kan du alltid komme tilbake og logge inn for å få tilgang til dine CV-er og redigere videre. 

Guide til innlogging og feilsøking

Trinn 1: Besøk denne lenken: Logg inn.

Trinn 2: Skriv inn din e-postadresse eller klikk logg inn med en sosial profil. Se skjermbildet nedenfor.

Trinn 3: Sjekk din e-post for magic link og klikk på knappen eller koblingen i den e-posten. Se skjermbildet nedenfor.

BOOM - du er inne!

📌 Pro-tips for feilsøking av innloggingsproblemer

Once you've tried these tips and you still can't log in, don't worry. Reach out to our team and we'll do our best to help you locate your account or create a temporary password. Hvis du har registrert deg på CVapp.no tidligere, men sliter med å logge inn, har vi noen tips til feilsøking nedenfor:

  • Hvis din e-postadresse ikke fungerer og du registrerte deg med Facebook eller LinkedIn, må du forsikre deg om at du bruker e-postadressen som er koblet til noen av disse sosiale profilene.
  • Hvis e-postadressen fungerer, men du ikke mottar e-posten med magic link, kan du sjekke spam-filteret eller forsøke å søke etter CVapp.no i innboksen.
  • Magic link er bare gyldig i 48 timer. Når koblingen utløper, må du logge inn på nytt med din e-postadresse for å få en ny magic link.
  • Hvis du prøver å logge inn på nettstedet til ett av våre andre lokale merker, men opprinnelig registrerte deg med CVapp.no, vil du bli omdirigert til CVapp.no når du forsøker å logge inn. Du må bruke en annen e-postadresse for å registrere deg på en av våre andre nettsteder. Eventuelt kan du lære mer om å tilpasse språket på nettstedene her.
  • Når du har forsøk disse tipsene og fremdeles ikke kan logge inn, trenger du ikke bekymre deg. Ta kontakt med vårt team, og vi vil gjøre vårt beste for å finne din konto eller opprette et midlertidig passord. 

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss