Hvordan endrer jeg malen eller designet på min CV?

CVapp.no tilbyr en rekke designtema eller maler. Alle våre tema tilpasser seg innholdet i din CV, så du trenger ikke bekymre deg for hvordan du skal tilpasse innholdet til hvert design. Vi er glade for å kunne tilby muligheten til å eksportere "Dublin", som er en av de mest populære malene våre, i Docx-format (Word).

Når du har laget din CV, kan du endre designet eller malen på et blunk. Først må du gå til CV-en du vil endre og klikke på rediger CV. Til venstre vil du se flere CV-maler du kan velge mellom. Se skjermbildet nedenfor.

Når du er i forhåndsvisningen av hele siden, kan du også endre malen ved å klikke på "Velg CV-mal" nederst på skjermen. Se skjermbildet nedenfor.

Hvis du ser etter flere måter å tilpasse din CV på, kan du alltid:

• Velge en annen mal
  • Bekrefte og oppgradere ferdighetene dine for å imponere og tilfredsstille arbeidsgiverne, samt potensielle kunder
  • Bruk vår supre funksjon som gir deg forslag til ferdigheter, og gjør det superenkelt å føre opp de riktige ferdighetene og evnene dine.
  • Laste opp eller fjerne profilbildet ditt
  • Bytte språk i dokumentet
  • Du kan også skreddersy CV-en din ved å endre titlene på de forskjellige avsnittene, alt etter dine behov og ønsker.

For å lære mer om hvordan du kan tilpasse CV-en din, kan du lese denne artikkelen på bloggen vår.