Vil min CV være offentlig?

Når du oppretter en CV på CVapp.no, er den bare tilgjengelig for deg og de du selv deler CV-en din med.

Vår kundeservice og vårt tekniske team har også tilgang til CV-en din, for å hjelpe deg med å løse problemer, samle opplysninger for utviklingen av nye funksjoner eller til markedsføring, og for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om applikasjonen. Når du først har slettet en CV er det permanent. Vi kan ikke gjenopprette en slettet CV.

Les mer om hvordan du kan dele CV-en din og laste ned følgebrevet ditt her .

Slette og / eller gjøre en CV privat

Geen informatie beschikbaar en URL, er CV en ikke privat lenger. Teknisk sett kan hvem som helst kopiere and dele URL-en din når som helst. Hvis du har delt en URL is beschikbaar voor mannen en vrouwen bij CV-en din er tilgjengelig mer via den bestemte URL-linken, er det best å duplisere CV-en som ble delt, og så slette originalen. Slik blir CV en knyttet til en URL som ikke har blitt delt ennå. Når en CV er blitt slettet, viderekobler den gamle URL en til en 404-side.
Husk at du også kan laste ned CV-en din som et Word-dokument.

Å dele din CV vil aldri være et standardalternativ, og vi vil alltid gjøre det tydelig at dette er noe du velger å gjøre.

Hvis du har spørsmål om personvern, kan du se våre personvernerklæringer eller vilkår for bruk . Vi oppfordrer all som er bekymret for personvern eller konfidensialitet til å se på våre gode vurderinger and anmeldelser op Trustpilot .