CVapp Komme i gang

Velkommen til CVapp.no Denne guiden vil hjelpe deg å få mest mulig verdi ut av din opplevelse og forhåpentligvis ta deg et steg nærmere din neste jobb. 

Du kan også besøke Bloggen vår  for de nyeste og beste tipsene, for å hjelpe deg i jakten på den perfekte jobben.

CV-er

I stedet for å lage din CV fra bunnen av, tar vår CV-bygger deg gjennom noen raske trinn for å lage en fantastisk CV. Her er noen CV-ressurser for å sette deg i gang:

Følgebrev

Hvis du bruker et følgebrev som en del av søknaden din, kan du bruke CVapp.no til å opprette og laste ned følgebrev også. Velg en av våre profesjonelt designede følgebrevmaler og løft søknaden din til nye høyder på kort tid.Vi tilbyr nå 18 moderne og stilige følgebrevmaler som du kan matche med CV-malen din i ett og det samme dokument. Du kan til og med slå sammen CV-en og følgebrevet til ett PDF-dokument for å gjøre ting enda enklere.

Jobbsøking

Avhengig av hvor du befinner deg, kan du søke på millioner av jobber på CVapp.no. Vi kombinerer jobbutlysninger fra Indeed og ZipRecruiter så du kan spare tid på jakt etter din neste jobb.

Å søke etter ideelle jobber kan også være en god kilde til inspirasjon for nøkkelord til dine CV-er og følgebrev.

TilbudVi er også stolte av å kunngjøre lanseringen av vår nye tilbudsfunksjon for alle plan. Denne funksjonen lar deg fremme karrieren din på en ny måte. Dra nytte av CV-ekspertanmeldelser, utdanningstjenester og til og med forretningsmessige fordeler. Bare gå til toppmenyen øverst på kontosiden din, så finner du alle tilbudene vi har under "Tilbud".

Statistikkfunksjon

Ikke glem å bruke vår nye statistikkfunksjon som lar deg se CV-visningene dine. Finn ut hvor lenge noen ser på CV-en din og fra hvilken by eller tettsted og land. Å kunne se hvor CV-seerne holder til, hjelper deg med å identifisere hvor arbeidsmulighetene dine er ekstra store. Spor endringer i CV-visningene dine for å måle interessen av seerne, slik at du kan tilpasse CV-en din om nødvendig.

Kontoer

Kom i gang med CVapp.no gratis og du kan alltid logge inn på CVapp.no for å redigere dine dokumenter via Magic Link sendt til deg via e-post. Lær mer om våre mest populære funksjoner på gratisplanen.

Hvis du oppgraderer til prøveperioden eller en betalt plan for å laste ned PDF-er, kan du avslutte ditt abonnement når som helst fra Kontooversikten i applikasjonen. 

Ta kontakt

Det er en rekke måter å holde seg oppdatert på de nyeste ressursene, lære om nye funksjoner og kontakte teamet vårt på.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss